Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Projectbeheersing Volker Energy Solutions

Projectplanningen en Tijd-Wegdiagrammen

Ontwerp Uitvoering -

In Nederland groeit de verschuiving van fossiele brandstoffen naar groene elektriciteit gestaag. Een cruciaal aspect van deze transitie is de infrastructuur van het energienet. Om aan de toenemende vraag naar elektriciteit te kunnen voldoen, is een aanzienlijke uitbreiding van het Nederlandse elektriciteitsnet nodig. Volker Energy Solutions staat aan de voorhoede van deze uitdaging, en Primaned Projectadvies speelt een essentiële rol bij het bieden van inzichten op projectniveau om deze overgang tot een succes te maken.

De organisatie

Volker Energy Solutions is gespecialiseerd in de realisatie van projecten op het gebied van hoogspanningsstations, hoogspanningslijnen en ondergrondse kabelverbindingen. Vanaf het ontwerp en de engineering tot aan het beheer en onderhoud, speelt Volker Energy Solutions een integrale rol binnen deze projecten.

Onze expertise

Binnen diverse projecten van Volker Energy Solutions ondersteunt Primaned Projectadvies met projectbeheersing. Onze adviseurs zijn ervaren in het opstellen van complexe projectplanningen en tijd-wegdiagrammen. Met behulp van deze diagrammen bieden we een visuele weergave van de verschillende taken en mijlpalen gedurende de levensduur van de projecten. Dit stelt Volker Energy Solutions in staat om duidelijk inzicht te krijgen in de voortgang en eventuele knelpunten tijdens de uitvoering van het hoogspanningstraject.

"Onze adviseurs zijn ervaren in het opstellen van complexe projectplanningen en tijd-wegdiagrammen."

Dankzij de zorgvuldig opgestelde uitvoeringsplanning kan Volker Energy Solutions de voortgang van projecten nauwlettend monitoren. Hierdoor kunnen zij snel eventuele afwijkingen ontdekken en adequaat bijsturen. Dit stelt onze Adviseur Projectbeheersing in staat om Volker Energy Solutions regelmatig en transparant te informeren over de voortgang van het project.

Onze Samenwerking

We zijn trots op onze samenwerking met Volker Energy Solutions en de waardevolle bijdrage die we leveren aan een toekomstbestendig en duurzaam Nederland. Met onze expertise ondersteunen we Volker Energy Solutions bij het realiseren van hun ambitieuze doelen in de energietransitie.

 

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.